Інструкція і часті питання (FAQ) про VARIO COMPACT

Номер для довідки : MR4011F0

Документація

Запитання та відповіді

Ні. Використовувати лампочки потужніше 40 Вт не рекомендується.
Спочатку впевніться, що дзеркало від’єднано від розетки й охолонуло, й лише після цього починайте замінювати лампочку. Вам знадобиться «довга» (не кругла) лампочка 40 Вт. Викрутіть 2 гвинти, потім повністю зніміть передню раму, намагаючись не пошкодити поверхню дзеркала. Замініть лампочку, як ви завжди робите, а потім установіть назад передню раму й затягніть гвинти.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Розташовуйте дзеркало таким чином, щоб запобігти займанню. Не можна використовувати дзеркало поруч із займистими речовинами. В радіусі 15 см від дзеркала не повинно бути жодних перешкод (фіранок, аерозолів). Перш ніж сховати дзеркало, переконайтеся, що воно повністю охолонуло.
Це дзеркало є двобічним. На одному боці відображення не збільшується, на іншому боці забезпечується збільшення в 3 рази. (Іншими словами, предмети, що відображаються в дзеркалі, мають розміри в три рази більше, ніж насправді.)
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.