Інструкція і часті питання (FAQ) про MANEIS

Номер для довідки : MP7018F5

Документація

Запитання та відповіді

Рекомендуємо використовувати низьку швидкість, доки ви не звикнете до приладу й не зможете застосовувати більшу швидкість. Менша швидкість дає кращі результати.
Ні. Для обробки приладом ваші нігті (шкіра для деяких аксесуарів) мають бути сухими.
Так. Цей прилад можна застосовувати як для звичайних, так і для штучних нігтів.
Так, перед закріпленням насадок обов'язково виймайте вилку з розетки.
Просто підставте ніготь нижньою стороною під скошену кромку сапфірового диска й поступово надайте нігтю форми, притискаючи його до диска.
Розпочинайте з низької швидкості, поки повністю не навчитеся користуватися приладом, потім можете переходити на більш високу швидкість.
На низькій швидкості краще за все виконувати фінішну обробку.
Краще за все для цього підходить циліндричний наконечник, особливо у випадку з нігтями на пальцях ніг.
Після кожного використання необхідно очищувати всі насадки (за винятком повстяного конуса). За допомогою маленької щітки й рідкого мила видаліть з аксесуарів будь-які залишки, а потім ретельно просушіть очищені ділянки. Також ми радимо час від часу замочувати насадки в спирті (70 або 90°C) на 10—15 хвилин.
Вимкніть прилад і проконсультуйтеся з лікарем.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Для цього ідеально підходить циліндрична пилка, особливо для нігтів на пальцях ніг.
Цей прилад треба застосовувати з обережністю. Ми радимо використовувати низьку швидкість, щоб краще контролювати обробку, й бути особливо обережними під час обробки чутливих ділянок нігтя. При використанні приладу не має бути боляче. Якщо ви відчули біль, негайно припиніть обробку й проконсультуйтеся з лікарем.
Щоб ефективно видалити кутикулу, ми радимо встановити прилад на низьку швидкість (швидкість 1) й обрати хвилясту пилку та закруглену сапфірову пилку.
Щоб ваші нігті набули блиску, регулярно обробляйте їх за допомогою повстяного конуса.
Обробляйте проблемну ділянку закругленим сапфіровим конусом, доки проблема не зникне.
Регулярно обробляйте нігті тонкозернистим сапфіровим диском. Це зробить їх міцнішими й дозволить уникнути наслідків вростання нігтів.
Упродовж використання прилад має знаходитись на достатній відстані від вашого обличчя, зокрема від очей.
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.