Інструкція і часті питання (FAQ) про INTENSIUM

Надійний дизайн та широкий радіус обігріву

Насолоджуйтесь комфортом завдяки широкому радіусу обігріву кімнат до 25 м2 завдяки масляному обігрівачу Intensium від Rowenta. Можливість регулювання потужності обігріву до 2000 Вт  (три налаштування із регульованим термостатом) гарантують швидкий обігрів без зайвго шуму.  Подвійна система захисту позбавить вас зайвих турбот про безпеку.

Номер для довідки : BU2620F0

Документація

Запитання та відповіді

У разі перегрівання активується сигнал тривоги, вмикається світловий сигнал і нагрівальний елемент відключається від електроживлення. Пристрій увімкнеться відразу, як охолоне й повернеться до нормального стану.
Щоб захистити труби взимку, наприклад якщо термостат не розташовано в положенні запобігання замерзанню, а температура в приміщенні становить 5 °С, пристрій увімкнеться автоматично. У цьому положенні підтримуватиметься кімнатна температура близько 7 °C (за умови, що потужність приладу відповідає розмірам приміщення).
Перш ніж намотувати шнур, зачекайте, поки прилад охолоне. Коли ви не використовуєте прилад, зберігайте його в сухому місці.
Дотримуйтеся інструкцій, наведених у посібнику користувача, щодо ввімкнення приладу, а потім підключіть інший прилад до мережевої розетки, щоб переконатися, що вона працює. Якщо прилад усе одно не працює, не намагайтеся розібрати або відремонтувати прилад власноруч, замість цього зверніться в авторизований сервісний центр.
Не використовуйте прилад. Щоб уникнути небезпеки, треба замінити шнур в авторизованому сервісному центрі.
Установіть усі перемикачі у вимкнене положення й вийміть вилку з розетки.
Ні, споживання електроенергії залежить виключно від потужності обігрівача.
Співвідношення рівня потужності й площі обігріву залежить від бажаної температури, зовнішньої температури й ступеня ізоляції будинку. Середнє співвідношення становить 100 Вт/м².
Двигун вентиляторного обігрівача працює без нагрівального елемента.
Ні. Потрібно дотримуватися правил безпеки, що стосуються використання обігрівачів у ванній кімнаті. Слід перевірити, чи призначено прилад для використання в будь-якій кімнаті будинку, зокрема в таких кімнатах, де є ризик розбризкування води: на кухні, у ванній тощо. Див. обмеження з використання в посібнику.
Ваш прилад містить цінні матеріали, що можна видобути або використати ще раз. Залиште його на міському пункті збирання відходів.
Якщо вам здається, що якихось частин бракує, зателефонуйте до центру обслуговування покупців, і ми допоможемо вам знайти прийнятне рішення.
Будь ласка, перейдіть до розділу "Аксесуари" веб-сайту, щоб легко знайти те, що вам потрібно для вашого продукту.
Знайдіть більш детальну інформацію в розділі «гарантії» цього веб-сайту.